Ett nytt sätt att umgås

Vi söker Personal till restaurang Anima

Om PG i Norrköping AB Mitt i centrala Norrköping, inom ett kvarters radie, ligger PG i Norrköping´s fyra enheter Matbaren, Terrassen, Social Club och restaurang Ànima, alla omgivna av vackra och kreativa utomhusmiljöer på en plats med gedigen industriell historik. Matbaren står för det enkla men samtidigt klassiskt goda italienska köket med sina vedugnsbakade pizzor, härliga pastarätter och läckra à la carte. På Terrassen, Norrköpings bästa uteservering, hamnar du snabbt på medelhavets mötesplats där fräscha sallader blandas med småplock, välkylda drycker och varmrätter från vårt hjärtliga restaurangkök. Kliver du sedan in dörr i dörr med Matbaren hamnar du på vår restaurang Ànima där du kan njuta ett brett utbud av olika mindre och större rätter från medelhavsområdet, ett vin- och champagnerum som inte går av för hackor och i skönt umgänge delar du med fördel maten runt bordet – helt enkelt ett nytt sätt att umgås! Sist, men inte minst, har du Social Club som är vår alldeles egna festvåning i en fristående byggnad som du hyr för att utforma ditt egna event på ditt egna vis. På Social Club pratar vi om skräddarsydda lösningar exklusivt för dig, ditt event och dina gäster, på det sätt du vill ha det när det kommer till både mat, dryck, dekoration och övrigt innehåll, där du står för idéerna och vi för förverkligandet och endast fantasin sätter gränsen. Såväl Matbaren, Terrassen, Social Club som restaurang Ànima erbjuder okomplicerade, avkopplande och familjära miljöer.

Vem söker vi?

Vi gör oss bilden av dig som anställd hos oss som en snabbfotad och snabbtänkt individ, alltid beredd att planera om vid behov för att möta våra gästers önskemål på föredömligaste sätt, du har en god organisatorisk förmåga med känsla och ett genuint intresse för bästa möjliga service i alla lägen som en självklarhet!
Du är en entreprenör och en kreatör som ständigt vill utvecklas, en socialt starkt skinande stjärna som när en stor kärlek till gastronomi och älskar att både leda och skapa trender inom ditt område.
Du kommer att arbeta aktivt i verksamheten och ha en ständigt nära kontakt med såväl gäster som med dina kollegor, 
Ànima i Norrköping är en restaurang som näst intill är ett paradis för ditt gastronomiska äventyr, där noggrant utvalda råvaror blir till kulinariska mästerverk, tillagade av våra skickliga och erfarna kockar.  Det som gör Ànima i Norrköping så unikt är vårt koncept att dela middag med varandra runt bordet.

Vad erbjuder vi?

Som anställd hos oss får du utöver förmånen och glädjen av att jobba i ett starkt team bestående av en mängd olika och färgstarka individer i blandade åldrar från många olika nationaliteter i en inbjudande miljö.

Scroll to Top